Witam, mam do sprzedania rewelacyjny analizator stanów logicznych
Zeroplus LAP-C (16128) do zastosowań profesjonalnych.

Parametry:Próbkowanie maksymalne:
200MHz Pamięć próbek:
4Mbits (kompresja do 32Mbits), na kanał 128kB (kompresja 256kB) Ilość kanałów:
16Zakres przełączania stanu: +-6V
Zakres napięć wejściowych: +-30V
Zasilanie ze złącza USB
(szczegółowe i dokładne informacje w załączonej specyfikacji oraz na stronie producenta Link)
W zestawie prześlę:Oryginalne opakowanie
ETUI
Analizator LAP16128
Sondy logiczne (kabelki)
Chwytaki 20szt. (nigdy nie używane)
Kabel USB
Instrukcja załączona przez producenta + płyta DVD
Oprogramowanie :
LAP-C_Standard_V3.14.04 i
smart+ Standard V1.04.04 + pliki jakie otrzymałem podczas zakupu od firmy
ATLANTEC m.in skrócona instrukcja PL.
(Link do pobrania prześlę po zakupie)Urządzenie w mojej ocenie w stanie bardzo dobrym w pełni sprawne, zakupione w firmie
ATLANTEC w grudniu 2015 r.
Link. Na zdjeciach widoczna jest plomba gwarancyjna.
Analizator używany sporadycznie w celach hobbystycznych, głównie do analizy protokołów SPI, I2C, UART podczas pracy z mirkokontrolerami STM32 i AVR. Sprzedaje, ponieważ zamierzam kupić mocniejszą wersję.
Obecnie bardzo zaawansowane oprogramowanie
LAP-C_Standard_V3.14.04 i jak i również uproszczona nowocześniejsza wersja
smart+ Standard V1.04.04 udostępniają za darmo analizę większość znanych protokołów:
ListaOprogramowanie
LAP-C_Standard_V3.14.04 jest bardzo rozbudowane ma możliwość pisania własnych bibliotek analizujących i współpracuje z DPO, LabView. Prezentowane pomiary są przejrzyste, a także rozbudowane są o zaawansowane funkcje pomiarowe, kilka kursorów, tryb wyzwalania, możliwość zliczania zdarzeń, tryb kompresji. Ze strony producenta można również pobrać w/w oprogramowanie i przetestować jego działanie w wersji demo w dziale Download
LinkZdjęcia oferowanego analizatora + zrzuty ekranu pokazujące prace oprogramowania:

1400 zł +
19 zł za wysyłkę kurierem.
Urządzenie oczywiście zostanie odpowiednio spakowane do wysyłki i wysłane w ciągu 2 dni roboczych.
W celu dokonania zakupu proszę o kontakt PW, gdzie podam numer konta oraz dane do przelewu.
Możliwość dokonania zakupu na portalu aukcyjnym:
Link Kup TerazW razie pytań, proszę również pisać, chętnie odpowiem.
Pozdrawiam serdecznie,
Intre