Ostatnio wpadł mi w łapki taki filmik i myślałem że warto się nim podzielić oraz stworzyć taki temat o motoryzacji w końcu większość z nas ma ochotę się pochwalić swoja zabawką która tylko czeka na lato w naszym garażu no albo w domu tak jak moje Rieju
Widzę że nikt jeszcze się nie pochwali swoja zabawką więc ja zacznę Jak miałem 8 lat dostałem Hondę 50cc była frajda dopóki nie odkręciłem gazu do oporu bo już myślałem że jestem PRO i nie uderzyłem w rynnę, nie zraziło mnie to wiec kontynuowałem swoją przygodę z motocyklami, potem były quady itp. Teraz miałem krótki przestój ponieważ nie mieszkam już w Polsce i nie mam blisko toru na którym można by było powariować Ale nadszedł czas na supermoto miałem i nadal mam ochotę na coś większego niż 50cc lecz brakuje mi lat więc wybór padł na Rieju MRX wersja PRO 50cc 2008 parę dni po zakupie dopadła mnie poważna kontuzja i nici z filmiku który miałem w planach nakręcić z kumplami dlatego zamieszczam fotki poniżej i krótkie filmiki przedstawiające Rieju takie jak moje oraz co mam na myśli kiedy mówię powariować na torze
Mam w planach zakup Kawaski kx monster energy ale na razie to są tylko moje marzenia
No i prawie że takie same Rieju jak moje lecz to jest przerobione .
P.S coś nie tak z fotkami spróbuje zrobić nowe jak tylko będzie fajna pogoda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości