mirekk36 napisał(a):
koniec - nie ma problemów
polecam
majster napisał(a):
Ot właśnie tak też robie
Cytuj:
a ja nie .... bo musi pasowac w końcu uzywam własnych libsów
Moderator proszony o przeniesienie wątku do działu Projekty Sprzętowe oraz zmianę nazwy wątku na Dobre Rady Dla Gamoni.
Nie no panowie...litości...
Bardzo wam dziękuję za rady . Ale ja naprawdę umiem wyciągać wnioski z pomyłek i staram się nie popełniać ich kolejny raz, w wiekszości przypadków mi to wychodzi, uwierzcie mi na słowo bo nie znamy sie za bardzo...
To miał być taki luźny temat do pośmiania się z różnych sytuacji, które czasami się zdarzają/ZDARZAŁY z roztargnienia, zapracowania, zwykłej nieuwagi...(zanim osiągneliście poziom geniuszu
) .
No ale dobrze...
https://www.youtube.com/watch?v=I5GraxA ... fB&index=343:30
No, panie kolego... powinien Pan przed każdym rozpoczęciem poradnika sprawdzać stan techniczny urządzeń rejestrujących wizję i fonię. Ja np. gdy kamerowałem pierwszą komunię świętą swojego bratanka przed rozpoczęciem nagrywania zawsze sprawdzałem czy kamera jest uruchomiona i czy włączyłem nagrywanie - dwa razy. I koniec, problemu nie byłó.
To jest żart oczywiście, proszę się nie obrażać i nie banować.
Nie chodziło mi o tą głupią płytkę bo to tylko moje hobby, sprawy na dłuższa metę nie mające wielkiej wagi. Wkurzyłem się bo straciłem czas, który mógłbym poświęcic na o wiele ważniejsze rzeczy lub chociażby pojechać powędkować... Chodziło mi w końcu w tym temacie o to, żeby wymienić się różnymi takimi sytuacjami, kiedy przez jakiegoś chochlika, po spędzeniu długiego czasu nad czymś okazuje się ,że wszystko szlag trafia przez jakąś pierdołę...