Dziękuję

teraz to mam już sporo literatury a to że EN, nie przeszkadza mi to

może i nie jestem super dobry w EN ale na tyle by z literaturą sobie radzić bez problemu (przy drobnych problemach translator google już całkowicie rozwiewa moje wątpliwości przy czytaniu).
Byłbym jednak wdzięczny za drobne sugestie co do tych pozycji

nie na zasadzie całych streszczeń lecz np. które najlepiej w pierwszej kolejności przejrzeć, które nadadzą się do krytyki, które nadadzą się jako wzór (wiadomo, sam poczytam ale jednak będę miał jakiś punkt wyjścia). Jeżeli jednak o zbyt wiele proszę, to zrozumie

już bardzo dużo mi pomogliście.
Co do strony... strona nie jest zwyczajna, jest lekko dziwna i przez to lubię tam czasem zajrzeć. To że jest szalona również powoduje, że chętniej tam zaglądam ponieważ rzeczy zwykłe, stateczne itd. są oklepane i czuję się wtedy jak bym czytał kazanie. Ostatnio nawet jeden artykuł EN czytałem to miałem wrażenie jak by to pisał ktoś, kto chciał pokazać jaki to jest mądry jednocześnie pisząc o tym, że trawa jest zielona... Po 2 stronach (z 6) zrezygnowałem. Natomiast takie strony z luźnym podejściem są ciekawe i przyjaźniejsze dla czytelnika. Z tego powodu twoją stronę jak również blog i poradniki Pana Mirosława bardzo sobie cenię. Nie przestawajcie robić tego co robicie. Piszę o tym, bo pewnie niejednego hejtera spotkaliście, który kozaczył jakie to błędy zrobiliście, podczas gdy sam ledwo umie diodą zamrugać na ATmega8. Więc pewnie czasem warto usłyszeć jednak dobre słowo, tym bardziej szczere