Tak teraz kod jest OK
fajnie ... powinno to już działać na ATMega32 .... chyba żeby aż tak mocno miała rozkalibrowany wewn. oscylator fabrycznie (w co szczerze wątpię) ... tym bardziej że na razie popełniasz jeszcze podstawowe błędy - ale jak sobie z tym poradzimy - to dalej już będzie ci szło z tym gładko, dlatego proponuję ci teraz dwa rozwiązania tzn mam dwie sugestie
1. przełącz procka na kwarc z zestawu 11,0592MHz i sprawdź jak to się zachowuje z kwarcem. (BA ALE z drugiej strony czy ty przypadkiem nie masz właśnie może źle ustawionego taktowania w projekcie w Eclipse ???? albo może fusy masz inaczej a taktowanie inaczej - sprawdź to i pokaż nam (opisz) .....
a.) jak masz ustawione fusy ???? na jakie taktowanie
b.) jakie taktowanie masz ustawione w projekcie
bo już z tego powodu wszystko może się tak rozjeżdżać
2. Pokaż jak skonfigurowałeś PUTTY tzn na jakie dokładnie parametry transmisji ??? czy dobrze to zrobiłeś ??? jakiś screenshot na potwierdzenie.
------------------
Fakt wątek założyłeś w całkiem złym dziale ale mam nadzieję że na przyszłość będziesz na to zwracał większą uwagę tak jak i na stosowanie znaczników [ syntax = c ]
a ja zaraz spróbuję przenieść ten wątek do innego i właściwego działu
zobaczymy czy mi się uda ta operacja
? .... jakby wszystko zniknęło nagle to nie myśl że wyrzuciłem to - po prostu nie jestem tak wprawnym chirurgiem w tych operacjach jak np moderator SunRiver - no to do dzieła
www.youtube.com/mirekk36 ]