Ja tak patrzę na ten wątek i sorki ale ręce załamuję - bo tak to zwykle jest gdy ktoś zada nieprecyzyjne pytanie, w tym wypadku kompletnie nie opisany dobrze problem albo założenie .... (jak się ma kłopot ze sformułowaniem pytania to warto np opisać co się chce uzyskać zamiast pisać, że zrobiłem tak i siak timery i źle działają) .....
I wtedy gdy następne osoby próbują do tego dorobić teorię to zaczyna się MEGA MISZ-MASZ

... a jeszcze na koniec autor pisze:
1Yokoon napisał(a):
Dioda mruga zgodnie z trzecią instrukcją if(!Timer3) nie są brane poprzednie Timery.
przecież tu nie ma ani przecinka ani kropki ... więc już masakra - w ogóle nie wiadomo o co chodzi w tym zdaniu albo o co chodzi autorowi ...
---------------------------
Dlatego panie autor proponuję - opisz ogólnie w kilku zdaniach co chcesz zrealizować, ale proszę użyj jakichś znaków interpunkcyjnych, podziel to na wyraźne zdania - aby z opisu można było domyśleć się co chcesz uzyskać i nawet o timerach programowych nie musisz pisać bo patrząc na podejmowane tu próby przez wszystkich to idzie to w jakimś mega przedziwnym kierunku ...\
Podsumowując - przedstaw prosty algorytm tego co ma się dziać w twoim programie i sam zawsze od tego zaczynaj przemyślenia ok?
www.youtube.com/mirekk36 ]