Więc tak:
- projekt utworzyłem sam na tym samym komputerze, z którego próbuję go wgrać na mikrokontroler, nie by kopiowany
- w ustawieniach zaznaczone są dokładnie te same opcje co u kolegi Krausera
- przeinstalowałem Jave (nie pomogło)
- tworzyłem inne projekty i kopiowałem do nich potrzebne pliki (nie pomogło)
- po ponownym zbuildowaniu projektu otrzymałem 6 ostrzeżeń w konsoli:
Kod:
../main.c:14:1: warning: data definition has no type or storage class [enabled by default]
../main.c:14:1: warning: type defaults to 'int' in declaration of 'ilosc_wierszy' [enabled by default]
../main.c:15:1: warning: data definition has no type or storage class [enabled by default]
./main.c:15:1: warning: type defaults to 'int' in declaration of 'ilosc_kolumn' [enabled by default]
../main.c:16:1: warning: data definition has no type or storage class [enabled by default]
../main.c:16:1: warning: type defaults to 'int' in declaration of 'port_c' [enabled by default]
- struktura mojego projektu:

- plik main.c:
język c
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
- początek pliku klaw_7seg.c (plik jest długi i chyba nie ma sensu wstawiać całości):
język c
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
- plik klaw_7seg.h:
język c
Nie mam pojęcia na czym polega problem, inne projekty kompilują się normalnie