No dobrze panowie ale trochę spokojnie - skąd wiecie, od razu że RafPe to jakiś naciągacz, zasysacz sampli i później sprzedawca .... no troszkę opamiętania proszę
RafPe napisał(a):
Kurcze az sie dziwie ze caly czas pchacie watek robienia zapasow.
No ja też się dziwię - tym bardziej, że kolega RafPe przed chwilą wyjaśnił o co chdzi
a to że chce próbkę wykorzystać do zrobienia czegoś w domu żeby sprawdzić w żywych warunkach to coś złego ? no bez przedadyzmu bez przesadyzmu bo aż ciężko się to wszystko czyta
RafPe jak go znam chce właśnie poznać coś nowego, dorwać się oprogramować a później własnie wykorzystywać w swoich projektach w firmie, dalej takie układy już zamawiać i montować w urządzeniach które planuje wykonać albo kupować i ew odsprzedawać dalej ...
Przecież te wypowiedzi w tym wątku to wypaczenie w drugą stronę - no nie każdy jest z założenia złodziejem samplarzem - kto chce sampla dostać - masakra jakaś się robi
Proponuję NAJPIERW pytać - a później kogoś osądzać itp itd ... a nie od razu na forum człowieka traktować jak bandytę przez którego cała Polska nie może sampla dostać.
www.youtube.com/mirekk36 ]