Witam mam taki problem:
Konfiguruję Timer0 do Timerów programowych (odliczanie 10ms odcinków) :
język c
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
w przerwaniu "obrabiam" liczniki programowe:
język c
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
I wszystko do tej pory działało jak trzeba. Zegary odliczały, pomiary się robiły LCD działał jak trzeba.
Dopóki nie wymyśliłem, aby zrobić jeszcze loger na karcie SD.
Zamówiłem u Mirka czytnik kart. Czytnik sprawdzony na przykładach z pod Arduino, żeby zobaczyć czy wszystko działa. Oczywiście te Arduinowe sprawdziłem w uzupełnieniu o piny CD i PWR. Wszystko OK karta się wykrywa, pliki się tworzą, dane się w nich zapisują.
Dopóki nie chcę odpalić logera na działającym już moim programie...
W chwili wydania komendy:
język c
lub
język c
Czy to łącznie z if'em. Czy samodzielnie jest zawis programu. Wszystko staje, diody przestają migać. Kompletny stop programu.
Problemu z pamięcią nie ma używam A644 i miejsca jest jeszcze z górką.
spotkał się ktoś z podobnym problemem?
Jak mówię program bez obsługi karty działa poprawnie, sama karta na zmodyfikowanych przykładach też. Gdy przenoszę te procedury obsługi karty z przykładów do mojego programu jest zwiech.