Widzisz o tym, że to wynika z systemu kontroli wersji to się dopiero od ciebie dowiaduje, wiec ja odpuszczam sobie zabawę pod eclipse z gitem. To co Sun napisał w temacie na temat svn to:
SunRiver napisał(a):
to wszystko co się da wyświetlić: jest jeszcze version tracker , ale nie uruchamiałem serwera svn wiec opcja u mnie nie dostępna
nic więcej na temat kontroli wersji w kontekście mojego pytania nie ma. Gita jako takiego znam ale jakoś nie mam serca kopać się z tym i z eclipse aby uzyskac w komentarzu pliku.c te informacje o których pisałem. Ale hmm coś mi się wydaje że w 2012 roku jak temat się zaczął nikt słowkiem nie pisnął ze to jest git czy inny system kontroli wersji. Wychodziło mi na to ze da się prościej i inaczej. Ale w sumie dla mnie to tylko ciekawostka, a przy okazji przekonuję się po raz kolejny ze jednak eclipse to nie dla mnie
(w sensie grzebania w ustawieniach).
Dzięki za poświęcony czas, ja pasuję.
Aby zadać takie pytanie jak poniżej
mokrowski napisał(a):
Stąd widzisz że gdyby pytanie brzmiało: Mam Eclipse Luna oraz system kontroli wersji Git wraz z wtyczkami X, Y, Z i po wykonaniu Q nie mogę uzyskać W. Jak to zrobić?
to jednak trzeba wiedzieć więcej niż przeciętny zjadacz chleba tzn. eclipse
, a to by oznaczało ze taki klient wie jak to zrobić (tzn. wie to o co pytałem w pierwszym poście) tylko nie wie czemu mu to nie działa. Ja zadałem pytanie takie: "widzę coś co bym chciał mieć u siebie i jak to zrobić bo nie mam pojęcia" i po prostu z wszystkich powyższych odpowiedzi dalej nie wiem
Ale dla mnie to już temat zamknięty. Dzięki.