Konsola po Cleanie:
język xml
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
I po ponownym Buildzie:
język xml
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
Zwykle odhaczam opcję Debug przy tworzeniu projektu więc ta opcja odpada. Czytałem na wątku o Eclipse Gadget, że trzeba wpisać gdzieś linijkę:
Cytuj:
1. jeśli masz projekt w którym wcześniej NIGDY SAM RĘCZNIE nie dodałeś np: tych parametrów: -Wl,--gc-sections to NIGDY w tym pliku .cdproject nie pojawi się cały wpis w XML'u
Cytuj:
<option id="de.innot.avreclipse.linker.option.otherlinkargs.292343389" name="Other Arguments" superClass="de.innot.avreclipse.linker.option.otherlinkargs" value="-Wl,--gc-sections" valueType="string"/>
ale jeśli choć raz ręcznie dodasz i nawet usuniesz we właściwościach eclipse ten wpis: -Wl,--gc-sections, to w XML zostanie to:
Cytuj:
<option id="de.innot.avreclipse.linker.option.otherlinkargs.292343389" name="Other Arguments" superClass="de.innot.avreclipse.linker.option.otherlinkargs" value="" valueType="string"/>
Ja niestety tu już nie mogę dodać całego pustego wpisu z cudzysłowami i parametrem bo tu eclipse tworzy sobie w locie jakieś ID (handle klasy) jak zwał tak zwał - zaznaczone na niebiesko, i jest to zawsze inne dla danego projeku - ale co ciekawe jak RAZ powstanie to już wciąż występuje takie samo - dlatego wtedy gadżet działa już za każdym razem
więc wygląda to na to że trzeba by było RAZ ręcznie projekt zainicjalizować tymi dwoma wpisami ... a już usunąć potrafiłby je gadżet .... eeeeh więc to taka troszkę KULAWA opcja, mało domyślna. Ja czy ty może będziemy pamiętać jak to tworzymy ... ale dla innych nie będzie to w ogóle intuicyjne niestety.
Tylko nie wiem gdzie i jak to wpisać i czy owa czynność tyczy się jeszcze nowszych wersji Gadgeta.