Ależ proszę Państwa, nie dawajmy się ponieść emocjom. Starałem się na prawdę baaardzo delikatnie podejść do sprawy, właśnie z obawy, że zaraz posypią się komentarze, że oszust, że kłamca... Ehh przecież to tylko błahostka, jakiś pilot, nie ma sensu sobie psuć nawet nerwów

Drogi Mirku, nie odbieraj od razu tak obraźliwie wszystkiego, bo to luźne zdanie rzucone z mojej strony nie było warte, żebyś sobie tak palce marnował - lepiej poświęcić je dla kolejnych dobrych kodów

Heh czasami pisanie na forach to jak stąpanie po polu minowym

Spokojnie, spokojnie. Teraz tak - zestaw kupiony prosto ze sklepu Atnel, mam nawet na niego fakturę, żeby nie było że nie wiem co kupiłem albo u kogo, to zdjęcie mojego zestawu:

(kartonik poniszczony, bo leży w szafie, osobno, bez płytki)
Teraz tylko wyjaśnienia - jako, że padły takie oskarżenia - nikogo nie okłamuję (no ludzie drodzy, wszedłbym na forum producenta, sam założył temat i kłamał w żywe oczy, jeszcze wysyłając zdjęcia?:D), zanim nie znalazłem przed chwilą, że ten pilot po prostu działa w innym standardzie, myślałem, że jest może jakaś modyfikacja RC5 z innymi timmingami, czy coś takiego (kiedy zakładałem temat).
Pilot na prawdę dostałem taki w zestawie, rozumiem, że mogłem się pomylić, mając inne piloty pod ręką - no ale nie mam

Mieszkam w kawalerce, cała elektronika mieści się w 3 szufladach i to jedyny pilot jaki mam w mieszkaniu, rozpakowany z zestawem ATB.
Kwestia jest tylko raczej tego typu, że tak jak mówisz Mirku - wydaje mi się mało prawdopodobne, żebyście mieli jeden taki inny pilot - gdyby już to pewnie całą partię, a wtedy inni użytkownicy też by się skarżyli. Dodam tylko, że pilot był ładnie zapakowany w folię - był nowy, więc raczej to nie jakiś pilot od wieży w Waszej firmie.
Dobrze, na koniec postu napiszę tylko, że temat można już zostawić, bo po prostu boję się pisać cokolwiek dalej

Nie dawajmy już sobie powodów do kolejnych negatywnych emocji - pilot RC5 kupię zapewne za jakieś 10-20zł w Poznaniu, więc gra z wysyłką nie warta świeczki.
Pozdrawiam