Jaglarz napisał(a):
mirekk36 napisał(a):
ale obiecuję, że w przyszłym tygodniu zaczniemy jak najszybciej drążyć ten temat od nowa i postaramy się to wdrożyć
I co w tym temacie? Bo by mi ta opcja bardzo pasowała
Oooo panie - to wiadomość z 2012 roku
w międzyczasie już próbowaliśmy super kociego sposobu przez paczkomaty, i jak dwa razy klient o mało co nam prawie pozwu do sądu nie złożył bo nie dostał paczki a firma paczkomaciarska miała nas w .... głębokim poważaniu to bardzo szybko niestety zakończyliśmy przygodę z paczkomatami i chociażby nie wiem jakie gromy na nas leciały za to , chociażby nie wiem co się działo to przykro mi ale nie wrócimy do tej formy wysyłek - nie ma mowy.... Już pal pies że my dwa razy straciliśmy towar i dwa razy musieliśmy wysyłać go na nowo żeby klienta zadowolić a żadną drogą nie udało nam się uzyskać odszkodowania od paczkomaciarskiej firmy - to jednak wiesz .... Każdy mówi że chciałby paczkomaty .... w później jak się okaże że nie dostanie paczki bo paczkomaty dały ciała i amba zjadła paczkę, to klient nawet nie jest w stanie zrozumieć, że jest opóźnienie, że chcemy najpierw sprawę wyjaśnić z paczkomaciarską firmą itp itd - klient chce od razu bo zapłacił .... no to wysyłamy
ale gdy my chcemy jako klient od paczkomaciarskiej firmy uzyskać reklamację i odszkodowanie za paczkę którą zjadła amba u nich to ich to czochra ....
sorrrry można mnie pokroić nożem na żywca i posolić a i tak nie pójdziemy więcej w paczkomaciarską firmę
Żeby nie było ja nie twierdzę że w całej Polsce to działa źle - ale po iluś kocich przypadkach i dwóch prawie sądowych - odechciało nam się zabawy w ciu-ciu-babkę-ambę
www.youtube.com/mirekk36 ]