Kanał - ATNEL tech-forum
Wszystkie działy
Najnowsze wątki

Teraz jest 3 sty 2025, o 07:32

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26 lut 2014, o 06:23 
Użytkownik

Nie odbieraj mojego dopisku jako zaczepki, bo nie to miałem na celu. Zauważ, że wszyscy moderatorzy w ten sposób informują użytkowników o 'błędach' czy innych. Tłumaczenie, że to błąd mojej klawiatury etc a nie Twój mnie nie przekonuje :-) nie kupuję tego ;-) użytkownik ma obowiązek pisać poprawną polszczyzną, zgodnie z zasadami pisowni itp.
Także nie odbieraj tego jako zaczepki.

A co do soku - ja jestem zawsze na tak ;-)

Miłego dnia wszystkim.

Raczej chodzi mi o cały wyraz bo nawet nie w wiedziałem jak go poprawić :-) nie potrafiłem znaleźć kontekstu zdania. Popraw i będzie gites.

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 26 lut 2014, o 07:20 
Użytkownik

Widzisz kolego kila poprawna polszczyzna sie klania. Na klawiaturze qwerty obok H jest J wiec nie uwazam tego za blad ani ortograficzny ani zaden inny. To zwykla literowka ktora kazdemu sie zdarza.
A wyraz ktorego nie potrafisz poprawic lub zrozumiec to:

usuwaj

Ta dam ot takie rozwiazanie zagadki.

Ps literowki sa w starszych i w nowszych postach ale tam nic nie piszesz dlatego uwazam ze to zaczepka.

Sorry za offtop ale jakos nie moge pojac ze moja literowka zostala wyrozniona. Nie mniej czuje sie zaszczycony i sadze ze teraz juz wiesz co to byl za wyraz.

Zdziwilem sie gdyz kolega podal kod libsa mirka i nie bylo reakcji. Jechalem samochodem i trafila sie literowka jak zwracalem uwage ze nie podajemy kodu z bibliotek. I jeszcze za literowke zostalem wyrozniony. Dlatego uwazam ze podkreslenie mojej literowki jest zbedne. No rozumie ze nie wiedziales co to za slowo. Teraz juz wiesz i znasz nowe polskie slowo i sam widzisz ze strzeliles gafe podkreslajac je i piszac ze nie wiesz jak te slowo poprawic :)

Ps. Poprawilem w sensie zamienilem h na j

Wysłane z telefonu

cytowanie selektywne  Cytuj  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1