Ps Przepraszam ze bez polskich liter ale jeszcze rozgryzam tego cubieboarda 2
Problem.
Obejzalem juz chyba wystkie filmy i ksiazke i cos mi z tego wyszlo nawet dziala kopiowanie z ram do emm z flash do ram itp ale ??.
Na wzor kolegi rezasurmar tworzylem taka strukture
język c
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
gdzie umieszczone sa dane o i do czujnikow 6 szt DS18B20, umiescilem w menu odczyt nr seryjnych i przypisanie do konkretnego mejsca, wszystko dzial ladnie ale gdy chce stworzyc i odczytac tabele deflaut to nie kopiuja mi sie wartosci id nr czujnika
np
powinno byc
{40,140,76,231,2,0,0,193}
a kopija sie wartosci
{40,0,0,231,0,0,0,0}
czyli czesc danych jest a czesc jest wyzerowana i nie wiem o co kaman
oczywiscie reszta jest ok przekopiowana i moge normalinie na nich operowac.
Help me bo juz mam dosc programowania non stop tych samych ustawien za kazdym wgraniem wsadu
moja procedura przywracania
język c
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
To jeden problem
a drugi to ciagly warring - w sumie nie szkodzi ale
main.c|530|warning: (near initialization for ‘menu[0].callback’) [enabled by default]|
main.c|531|warning: initialization from incompatible pointer type [enabled by default]|
main.c|531|warning: (near initialization for ‘menu[1].callback’) [enabled by default]|
no i oczywiscie kod
język c
Moze mi ktos wyjasnic - zmienialem wielkosc tablicy szukam w necie i nic -->forum ostatnia deska ratunku