WYNIKI SĄDU OSTATECZNEGO zgodnie z wolą szanownego kolegi zwycięzcy
zenowijego nagroda zostaje przekazana najmłodszemu wiekiem użytkownikowi naszego forum, który poniżej zajął w klasyfikacji 1-sze miejsce pod względem wieku! GRATULACJE!
1-sze miejsce: pawcio0928 - 13 lat2-gie miejsce: Mateusz97 - 14 lat
3-cie miejsce: filipo96 - 15 latKolega SunRiver dokona własnej oceny kandydatów wedle własnego sumienia
w celu przekazania ufundowanej przez niego zacnej nagrody.
A ja od siebie także dodam coś jeszcze. Nagrody pocieszenia za drugie i trzecie miejsce w postaci licencji na oba programy: MkAvrCalculator oraz MkBootloader.
Mam nadzieję, że takie rozwiązanie usatysfakcjonuje wszystkich, tzn zarówno kolegę zenowi jak i samych zwycięzców bo jak widać okazuje się że jest ich kilku.
Tyle było pytań i wątpliwości o to jak będziemy weryfikować wiek, prawdomówność kandydatów itp
a tymczasem to ma być przede wszystkim dobra zabawa. Jak widać wbrew nadziejom zgłosiło się TYLKO trzech kandydatów - a szkoda
..... bo nagród okazało się być więcej przy takiej okazji. Mam nadzieję, że na przyszłość uda się bardziej rozpropagować wszelkiego rodzaju konkursy na naszym forum czy blogu.... Zatem prośba szczególna do zwycięzców aby rozgłosili i pochwalili się gdzie można, że jest sobie takie forum atnel i że można się tu zarówno czegoś dowiedzieć, czasem nauczyć ale także dobrze odpocząć i pobawić w gronie fajnych znajomych
OK - ZAINTERESOWANE osoby proszę zgłaszać się na PRIV albo najlepiej na maila do mnie: biuro małpa atnel kropka pl... KONIEC ...
www.youtube.com/mirekk36 ]