Witam panowie po przerwie weekendowej

a może,

bo to poniedziałek jest.
GwynBleidD, co do ceny silników to tak myślałem, że Cię „zabije”, mnie prywatnie zresztą też. Patrząc nawet pod kątem „firmowy” jest ogromna, zwłaszcza w kontekście 10szt., ale na szczęście nie ja o tym decyduję. Inna rzecz, że silnik jest przepiękny.
Pewnym plusem jest to, że dwa silniki, które mają/mogą pracować równocześnie będą zawsze te same pozostałe osiem będą kręcić się pojedynczo. Takie są założenia na początek, później w miarę jedzenia zapewne apetyt wzrośnie, ale to już inna historia, a właściwie przyszłość

. Pewną blokada przed pracą kilku silników na raz jest prąd pobierany ok 10A a dochodzą mnie słuchy, że nawet więcej, dużo więcej. Z tego powodu najprawdopodobniej silniki zostaną zamienione na mocniejsze (większe). To wszystko zasilane będzie z akumulatora.
Co do CAN to powiem tak I
CAN’t

. Czyli wiem, że jest coś takiego, ale niewiele wiem więcej

kolejna rzecz, w której muszę się doszkolić. Faktycznie cena elektroniki w porównaniu do reszty to „drobne w kieszeni”.
Przepraszam
mg101, ale nie wiele mogę zdradzić szczegółów to nie jest mój prywatny projekt mam nadzieję, że zrozumiesz.
Pozdrawiam
Dzięki za zainteresowanie. Proszę o więcej pomysłów i podpowiedzi.
Tomasz