tom1988p napisał(a):
Tak naprawdę temat ten wydaje się że jest on po to aby pokazać jednak tą wyższość jednego forum nad drugim.
tak masz rację, przyznaję ci ją w 100% .... szczególnie z uwzględnieniem jednego twojego zwrotu "wydaje ci się" , więc wydaje ci się ....
i przepraszam ale napisałem wyraźnie - że w ogóle mnie ani pewnie wielu innych ludzi stąd nie interesuje nawet to aby to forum miało stać się konkurencyjne do elektrody - po co ? więc proszę nie opowiadaj takich .... no sorki za jedno mocniejsze słowo ale bzdur
bo teraz jeszcze może będę miał udowadniać że nie po to był ten post ... chore
tom1988p napisał(a):
Wiem że tutaj więcej informacji można uzyskać,
ale na elektrodzie z racji że to dużo starsze i potężniejsze hmmm wręcz ogromne forum - tych informacji jest DUUUUUŻO więcej - a zatem o czym ty tu piszesz .... rację za to znowu masz w tym:
tom1988p napisał(a):
ale nie wszyscy wiedzą że takie forum istnieje za to wiedzą że tamto jest.
no pewnie że nie wiedzą .... i co w tym złego ?
tom1988p napisał(a):
Zapomniał wół jak cielęciem był. Początkującemu często jest ciężko znaleźć odpowiedzi bo często nawet nie wie czego tak naprawdę ma szukać.
chłopie jak szukasz zaczepki - to radzę ci szybko zmień forum ....
co to ma znaczyć ? że u nas tak samo traktujemy początkujących jak na ele .... znowu bzdury gadasz
ale oczywiście z drugiej strony patrząc możesz mieć takie zdanie nikt ci nie zabroni ... tylko proszę idź głoś swoje prawdy gdzieś indziej dobrze ?
tom1988p napisał(a):
Co to da że na jednym forum wyśmiejemy kogoś z innego
gdzie wyśmiewamy ? masz problemy widzę nie tylko z:
tom1988p napisał(a):
piszę ale mam słaby zasób słów na tą chwilę.
ale chyba i z czytaniem
kurdę - co za tupet .... !
www.youtube.com/mirekk36 ]