rezasurmar napisał(a):
Win7 x64 jest jak na razie najbardziej udanym windowsem
Niestety pozwolę się z kolegą nie zgodzić
.... pomimo to iż w podobnym wątku też staram się koledze PMAPKIN wmawiać o pomyłce genetycznej w postaci Win8 ....
... ale jak mówiłem, zdania nie zmienia tylko krowa jak to mówią - więc ja zmieniłem i odszczekałem swoje brzęczenie na Win8
Owszem dokąd był tylko Win7 i nic nowszego to zgodziłbym się z kolegą w 1000000%
ale teraz jest/nadeszło lepsze i nowsze czyli Win8 i to bez 2 zdań.
To co mnie TOTALNIE wkurzało czyli kafelki - leżą odłogiem i w ogóle ich nie używam i w niczym to nie przeszkadza, bo praktycznie nie widzę tego.
Brak menu start - ooo jej jak płakałem nad tym - a teraz ? np PAMPKIN miał rację, po co to ?
każdy kto trochę podziała na Win8 dostrzega po niedługim czasie, że na choinkę mu to menu-kocie-start
???
no i przypomnę najważniejsze - skoro na Win8 (a mam dobre porównanie bo poprzednio na tej samej maszynce z Win7 działałem) obrabiałem giga bajty materiałów filmowych do poradników i trwało to X czasu - to teraz TYLKO z tego powodu że działam na Win8 zajmuje to
X - delta = szybki Y
tak bym to określił - szybki Y czasu
.... no to już nikt mnie nie przekona żeby zrezygnować z Łindołs 8
i wam też polecam - bo można się przestawić - w sumie to SunRiver mnie przekonał aby spróbować i teraz przy okazji znowu mu za to dziękuję .... ale też PAMPKINOWI, który swoją heroiczną postawą bronił na forum tej wersji Windy
i to mnie intrygowało
czasem warto dać się złamać i chociaż spróbować - pobawić się ale nieco dłużej - satysfakcja gwarantowana
www.youtube.com/mirekk36 ]