Mirku dzięki wielkie po raz kolejny pomagasz mi Twoje poradniki sprawiły że zacząłem traktować Eagle jak podstawowe narzędzie do projektowania PCB .Wcześniej to tylko ograniczało się do zrobienia wydruku do termo transferu .
squeezNie wiem czy mogę reklamować wykonawcę nie czytałem dokładnie regulaminu jak sprawdzę że nie łamie regulaminu to wkleję link na razie mała próbka ostatniego zlecenia.Przepraszam że na zewnętrznym portalu ale żeby zerknąć na jakość trzeba obejrzeć w trochę większej rozdzielczości .Cena w porównaniu z naszymi (krajowymi)producentami na pewno jest atrakcyjna za 10 płytek 2 warstwowych o wymiarach 10X10 cm płacę ok 34$ oczywiście cena z przesyłką .Niektórzy zaraz powiedzą na co mi te 10 szt potrzeba mi jedna ale kalkulowałem na różne sposoby i w żaden sposób płytki za 12 zł nikt mi nie zrobi .Jakość powiem że naprawdę zadawalająca soldermaska równa bez nacieków i przebarwień cynowanie również równe lśniące pady (na skanie tego może nie widać ale płytka lśni ) co do terminu to najczęściej zamyka się w ok 2 tyg (pewnie jak bym dopłacił za przesyłkę kurierem a nie zwykły list lotniczy było by szybciej )