|
Witam. Mam pytanie do osób znających gniazda ethernetowe a mianowicie posiadam gniazdo lan do druku z transformatorem o takie [url]http://www.ic-on-line.cn/view_download.php?id=1686433&file=0344\nu1s516-434_2535248.pdf[/url]. W związku tym że nauczyłem się tworzyć elementy biblioteczne dzięki poradnikowi, postanowiłem stworzyć sobie ten element. Niestety mam problem z wyprowadzeniami-nie wiem do jakiego pinu przypisać dany sygnał. Spróbowałem to połączyć według schematu z pdf-a ale jest on dla mnie trochę niekompletny. Po 2h połączyłem to i postanowiłem sprawdzić z bardzo podobnym elementem w bibliotece con-pulse i niestety wyprowadzenia się nie zgadzają. Nie wiem teraz czy ja źle stworzyłem ten element, czy ma on inaczej wyprowadzone sygnały co podobne gniazdo w eagle. Zamieszczam moją bibliotekę i proszę kogoś z większą wiedzą o sprawdzenie przypisania sygnałów do wyprowadzeń.
| Załączniki: |
Aby zobaczyć załączniki musisz się zalogować. Tylko zalogowani użytkownicy mogą oglądać i pobierać załączniki.
|
|