domson napisał(a):
Nie wywaliłem go, a bazuję na Twoim projekcie?
To jest całkiem zmieniony kod z książki, to jest twoja wersja main.c i nie powinno się tutaj zostawiać autora z książki - to jedno
a drugie, zauważ, że prawie nikt nie odpisuje na twoje posty ale to nie dlatego że nie wiem - że ktoś cię nie lubi czy coś ....
Ty po prostu drastycznie źle podchodzisz do przedstawiania i opisu problemu. Wrzucasz przysłowiowy hektolitr kodu i to specyficznego, związanego z jakimś twoim sprzętem i myślisz, że jeśli ktoś nie ma takiego sprzętu i nawet miałby miał ten sprzęt to ktoś ma czasu analizować taki kod i domyślać się co gdzie jest źle ?
Zastanów się nad tym i zrozum, że jeśli oczekujesz szybkiej i porządnej pomocy to wydziel problem, opisz go dokładnie, pokaż ale FRAGMENT kodu który ew sprawia ci kłopot i dobrze opisz co chcesz uzyskać a co się dzieje
mało kto zabierze się za analizę takiego kodu
ja również wróżką niestety nie jestem i pomimo najszczerszych chęci nie mam czasu na analizy takich kodów. I nie piszę tego złośliwie tylko staram się podpowiedzieć ci, że pytań również warto uczyć się tzn jak je zadawać
www.youtube.com/mirekk36 ]