Kanał - ATNEL tech-forum
Wszystkie działy
Najnowsze wątki



Teraz jest 1 mar 2024, o 11:53


Strefa czasowa: UTC + 1





Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 24 wrz 2023, o 13:40 
Offline
Użytkownik

Dołączył(a): 02 gru 2012
Posty: 234
Lokalizacja: Stróża-Łódż
Pomógł: 7

Witam wszystkich. Mam problem z programem Multi Tool świeżo pobrany ze strony Atnel nie uruchamia się.
Obrazek
Proszę o pomoc. Pozdrawiam serdecznie.



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 25 wrz 2023, o 08:51 
Offline
Użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 sty 2016
Posty: 1146
Lokalizacja: Kraków
Pomógł: 93

Jaki system?
Na win7 32-bit uruchamia się bez problemu



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 25 wrz 2023, o 11:02 
Offline
Użytkownik

Dołączył(a): 02 gru 2012
Posty: 234
Lokalizacja: Stróża-Łódż
Pomógł: 7

Win 11 64-bit..



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 25 wrz 2023, o 13:48 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 03 paź 2011
Posty: 27198
Lokalizacja: Szczecin
Pomógł: 1041

problemem nie jest windows tylko pewnie brak pliku libusb0.dll przy pliku exe programu, którego niechcący kiedyś nie umieściłem w tym pliku ZIP

------------------------ [ Dodano po: 1 minucie ]

proszę tu podrzucę ten plik


Autor postu otrzymał pochwałę

Załączniki:

Aby zobaczyć załączniki musisz się zalogować. Tylko zalogowani użytkownicy mogą oglądać i pobierać załączniki.

_________________
zapraszam na blog: http://www.mirekk36.blogspot.com (mój nick Skype: mirekk36 ) [ obejrzyj Kurs EAGLE ] [ mój kanał YT TV www.youtube.com/mirekk36 ]



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 25 wrz 2023, o 18:44 
Offline
Użytkownik

Dołączył(a): 02 gru 2012
Posty: 234
Lokalizacja: Stróża-Łódż
Pomógł: 7

Właśnie o to chodziło .Dziękuję.
Pozdrawiam serdecznie.



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 26 wrz 2023, o 09:14 
Offline
Użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 sty 2016
Posty: 1146
Lokalizacja: Kraków
Pomógł: 93

mirekk36 napisał(a):
brak pliku libusb0.dll przy pliku exe programu
Mirku, ten plik musi być w folderze z programem? U mnie jest w folderze z mkavrcalculator, a asp multi tool działa



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 26 wrz 2023, o 13:24 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 03 paź 2011
Posty: 27198
Lokalizacja: Szczecin
Pomógł: 1041

Marhef napisał(a):
mirekk36 napisał(a):
brak pliku libusb0.dll przy pliku exe programu
Mirku, ten plik musi być w folderze z programem? U mnie jest w folderze z mkavrcalculator, a asp multi tool działa

Sprawdź czy nie wgrałeś go do folderu c:\windows - ja tak zawsze robię i nieraz polecałem to ;) i dlatego może ci działać

dzięki temu że wrzucam sobie takie DLL'e do c:\windows to później nie muszę ich umieszczać obok plików EXE, ale to mnie z kolei gubi jak komuś daję EXE i zapominam że on wymaga takiego czy innego DLL'a

_________________
zapraszam na blog: http://www.mirekk36.blogspot.com (mój nick Skype: mirekk36 ) [ obejrzyj Kurs EAGLE ] [ mój kanał YT TV www.youtube.com/mirekk36 ]



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Sitemap
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group phpBB3.PL
phpBB SEO