mirekk36 napisał(a):
a na tym innym kompie nie masz tego kociego Łandrajwa i ci działa tak? No to widać musisz tak zrobić.
Po co w ogóle przy instalacji pozwoliłeś Łandrajwowi durnemu żeby ci standardowe foldery synchronizował - przecież to można spokojnie WYŁĄCZYĆ i wskazać inny jakiś własny stworzony folder przez siebie który będzie synchronizowany. Przecież przez to mnóstwo ludzi ma problemy z różnymi programami.
Przyznam, że od pierwszego posta zastanowiła mnie forma w jakiej do mnie piszesz: "Kto bawiąc się w programowanie robi takie dziwolągi jeśli chodzi o foldery." - na żywo też powiedziałbyś do mnie w trzej osobie taki tekst?) ale nie to jest clou sprawy więc nic nie pisałem. Teraz piszę bo widzę, że ton traktowania mnie z wyższością się utrzymuje: "Po co w ogóle przy instalacji pozwoliłeś Łandrajwowi durnemu żeby ci standardowe foldery synchronizował (...)". Po co? Wystarczy pięć sekund by uświadomić sobie, że ktoś np kupił laptopa z preinstalowanym Win. A może nigdy nie miał problemów z tą platformą? A może nie to jest tematem tego posta? No właśnie.
Osobiście znam subtelniejsze formy by przekazać komuś cenne wskazówki, np: Polecam Ci usunąć platformę One Drive gdyż są z nią częste problemy, nie tylko z moim programem.
Moim zdaniem prościej, milej i krócej
![Szczęśliwy :)](https://forum.atnel.pl/images/smilies/icon_e_smile.gif)
Wracając do tematu.
Pytanie: czy jest możliwość edycji ścieżki gdzie mają być te dodatkowe pliki dla mkAVR?