Witam
Postanowiłem uruchomić sprzętowe PWM w pewnym sterowniku. Przez długi czas szukałem co jest powodem problemu. I w szoku jestem co się okazało. PWM z poniższego kodu działa, ale jak już w kodzie pojawi się wysyłanie do RSa: uart_puts("Test") przestaje działać. Może ktoś ma jakiś pomysł dlaczego tak się dzieje?
język c
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
------------------------ [ Dodano po: 48 minutach ]wojtassm napisał(a):
Witam
Postanowiłem uruchomić sprzętowe PWM w pewnym sterowniku. Przez długi czas szukałem co jest powodem problemu. I w szoku jestem co się okazało. PWM z poniższego kodu działa, ale jak już w kodzie pojawi się wysyłanie do RSa: uart_puts("Test") przestaje działać. Może ktoś ma jakiś pomysł dlaczego tak się dzieje? Coś pewnie zrobiłem nie tak w bibliotece Mirka MKUART z greenbooka. Ale się kompiluje i USART działa... tylko blokuje PWM.
język c
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
------------------------ [ Dodano po: 54 minutyach ]Sorry za podwójny post... zamiast edycji został dodany drugi bez możliwości kolejnej edycji. Jakiś problem chyba ze stroną