Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
W pierwszej wersji było inaczej ,to znaczy INT-y były oddzielone przecinkami a aplikacja miała je rozdzielić i przyporządkować . Niestety w tym co przychodziło do aplikacji zawsze czegoś brakowało i nie potrafiłem znaleźć błędu . Teraz jest lepiej ale tez czasami obcina mi stringi no i te deleye tez mi sie nie podobają. Myślałem żeby zrobić to na zasadzie pytanie - odpowiedz. Komunikacja jest przez USB i ft232. próbowałem tez przez wifi232 i jest tak samo ze nie zawsze cos doleci. Procesor to Atmega2560 na płytce"arduino" i taktowany wewnętrznym oscylatorem 8MHz w programie wykorzystuje dwa Timery jeden jako CTC a drugi PWM. Jak by ktoś miał jakiś pomysł dlaczego czasami nie wszystko co wyśle to doleci byłbym wdzięczny. Jak za słabo określam problem proszę tez powiedzieć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości