BaxterJR napisał(a):
Fotka byłaby straszna. Kwarc wewnętrzny 8MHz.
Myślę że nie w programie problem a około programowych warunkach
Jesteś na forum już od 2018 roku z nami, i nie wiesz panie kolego jak się wstawia listingi kodu ? Powinien polecieć WARN, ale wyjątkowo nie dam warna - a ty proszę edytuj post i popraw ten listing tym bardziej, że na forum masz INSTRUKCJĘ jak to robić, proszę: topic7402.html
w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty a warn wtedy poleci ok?------------------------ [ Dodano po: 3 minutach ]BaxterJR napisał(a):
Kwarc wewnętrzny 8MHz.
przy okazji - nie ma czegoś takiego (takiego tworu) jak wewnętrzny kwarc - za to jest wewnętrzny oscylator RC w procku ...
Jeśli zatem zadajesz pytanie i chcesz pomocy to opisz, że pan DOKŁADNIE problem a nie trzeba ciągnąć za język co chwilę.
Ok kod już niby podałeś - jest to kod przykładowy i on musi działać chyba, że ....
no właśnie np źle ustawiłeś fusebity - ale tego to już nie pokazałeś jak je ustawiłeś, jak to wszystko podłączasz itp ...
Jak to fotka miałaby być straszna ? czy to oznacza, że tak strasznie to wszystko podłączyłeś ? To może wtedy nie ma co się dziwić, że nie działa ?
------------------------ [ Dodano po: 4 minutach ]już nie wspomnę o tym, że też nie napisałeś jak skonfigurowałeś ten UART0 w bibliotece - a wystarczyłoby pokazać fragment konfiguracyjnych plików z biblioteki
po prostu nadal - zgaduj zgadula
www.youtube.com/mirekk36 ]