ELEKTRON105 napisał(a):
i bardzo prymitywny projekt
Ja pierdziu, Panie kolego następnym razem za taką mowę nienawiści dostaniesz Pan bana na forum
... to tak żartem oczywiście - bo jak się patrzy na taki projekt to szczęka opada do samej ziemii ...
i nie chodzi tu już o sam kod źródłowy , o płytkę PCB ... nie o pomysł nawet bo przecież sporo ludzi robi różnego rodzaju podświetlenie schodów .....
ale QURDĘ konia z rzędem stawiam temu, kto mi pokaże w necie jakieś projekty tego typu gdzie ktoś pokazuje to na takim ŻYWYM ORGANIZMIE, przepięknie wykonane - wykończone, dopieszczone, przemyślane - schludne, czyste - a nie jakieś tam prototypy migających kawałków taśm diod na stole i pisanie żeby sobie wyobrazić jak to będzie działało na schodach !
a tu? ... tu cała kwintesencja ... esencja smaku
.... moje zmysły inspiracji zostały tak podrażnione jakby dostał strzał z trzech paralizatorów i ledwo się ruszam
... Qurczę kiedy ja się za to zabiorę - czy uda mi się dogonić WASZĄ pomysłowość ale też to wykończenie i zadbanie o każdy detal ....
Prześliczna wizualizacja !!! Gratulacje - (i w aspekcie tego co napisałem sami rozumiecie, mówię tu do obu twórców oświetlenia schodów - że ten żart na początku to nie taki żart
... jak można mówić o prymitywnym projekcie kurna chata ... Proszę zrozumieć, że nie liczy się tylko to jaki jest kod w urządzeniu, jaka jest elektronika - ale to WYKONANIE !!!! eeeeh a może to już tylko ja tak mam i jeszcze może kilku innych dinozaurów ? Bo w dzisiejszych czasach większość pewnie zapeklowałaby w jakąś puszkę po piwie albo karto po butach co? płytkę andruino, wgrała skecz z netu i napisała że zrobiła podświetlenie schodów!)
.... które raz działa a raz nie - albo samo się włącza ....
a tutaj ? a tutaj to PEŁNA PROFESKA !!!!!
www.youtube.com/mirekk36 ]