Atmega32A, bootloader poprawnie wgrany, po RS232 zgłasza się jak należy.
Natomiast nie zgłasza się poprzez WiFi.
Moduł WiFi pracuje w trybie STA, aby podłączył się do PC w Win10 włączyłem 'mobile hotspot'.
Przez ATB WiFi Config sczytuję go bez problemu.
mkBootLOADER łączy się z WiFi, wpisuję oczywiście adres nadany przez dhcp hotspota 192.168.137.xxx
Jakiego portu bym nie użył przycisk INFO nie daje odpowiedzi od uC.
Zauważyłem dziwną rzecz, gdy wpiszę numer portu w mkBL po kliknięciu Start, pod polem na wpisanie portu widnieje info 'RX Port: XXXX" jednak że ten numer jest zawsze o 1 niższy niż numer, który wpisałem w pole 'Port' przed kliknięciem Start, nie ważne czy port to 8899, 9876 czy inny.
Układ zmontowany jest prawidłowo, gdyż poprawnie mogę odbierać i nadawać dane bezprzewodowo z bazą(AP) z którą normalnie pracuje, a znudziło mi się już bieganie i wgrywanie nowych wersji wsadu do stacji(STA). Do testów używam AtnelAIR i ATB-USB-RS232(Rev1.3).
Załączam screen poglądowy. Robię gdzieś błąd? Układ współpracujący z mkBL musi być w trybie AP? Wpisuję zły port? Może komunikacja UDP nie jest możliwa, bo WiFi232t oczekuje 'WiFi Pass'(Common) ale tego pola nie można zostawić pustego... skończyły mi się pomysły.
![Obrazek](https://obrazkiforum.atnel.pl/thumb/917/8afcd5e652044d2f107db3cb87889023.jpg)