Witam,
Powrót mój po dłuuuugim czasie, mam nadzieję, że na stałe bo pomimo chronicznego braku czasu, staram się codziennie coś powtarzać z dawnej wiedzy. W ramach powtórki napisałem bibliotekę (jeżeli nie słowo na wyrost z podstawowym tematem) do wyświetlacza multipleksowanego LED, a, że na powrót do programowania jestem zaopatrzony w ATB rev: 1.05a to właśnie pod ten sprzęt ja napisałem. Testowo działa, może kiedyś ją rozszerzę o większą funkcjonalność, lecz na razie zaspokaja moje potrzeby w układzie.
Bibliotekę pomimo prostego tematu napisałem z ukierunkowaniem Mirka na uniwersalność - czyli napisane raz, teraz tylko korzystaj
![Szczęśliwy :)](https://forum.atnel.pl/images/smilies/icon_e_smile.gif)
Z czasem postaram się dać ambitniejsze projekty/kody, lecz wrócić po 3 letniej przerwie nie jest łatwo, a w domu naprawdę po pracy mam nie wiele czasu.
Liczę na wszelką konstruktywną krytykę.
LED_Matrix.h
język c
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
LED_Matrix.c
język c
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
Strona w opisie bibliotek nie jest aktualna, będzie czas to też zacznę tam wrzucać co nieco ;P
Pozdrawiam,
doman89