Jakow napisał(a):
Zgłasza się :
"młody" i oczekuje, że wszystko się za niego zrobi. I jest niezadowolony, że nie domyślamy się o co mogło mu chodzić. Nie ma zamiaru przysiąść i czegoś się nauczyć, tylko ma roszczeniowa postawę.
Proszę się nie obrazić ale ... no wg mnie to bzdurne uogólnienie, bo jakoś u nas też zdarzają się i tacy co mają roszczeniową postawę ale ZDECYDOWANA większość jest tych innych co nie mają roszczeniowej postawy a po prostu są zagubieni, czasem nawet nie wiedzą jak zadać poprawnie pytanie ...
Widać w jakiś dziwny sposób nie tylko ja ale i większość ludzi na tym forum potrafi odróżnić takie postawy - czasem nie po pierwszym poście - ale najważniejsze to kulturalnie zwrócić uwagę, napisać o co chodzi - nawet jak się zadaje pytanie ....
zobacz Pan na ten mój post i przemyśl to co napisałeś tzn zweryfikuj
oczywiście nie piszę tego ani złośliwie do ciebie tylko to raczej prośba - propozycja
post201915.html#p201915i uwierz mi, że nie tylko ja tak podchodzę - znajdziesz na tym forum wielu ludzi z podobną dozą cierpliwości, gdzie czasem warto po prostu na początek zwrócić uwagę JAK ZADAWAĆ PYTANIA. Widać jak się dyskusja rozwija z człowiekiem - najczęściej zrozumie o co chodzi bo nie każdy też czuje nawet często o co chodzi na forum ...
po prostu cierpliwość
TYMCZASEM na wielu forach czy grupach - bywają programiści, którzy uważają się za BOGÓW ŚWIATA
... a każdy kto zaczyna czy nie potrafi zadać pytania to dla nich głupiec i nadaje się tylko do wyśmiania
------------------------ [ Dodano po: 28 minutach ]Jakow napisał(a):
Ja jestem Polakiem i wypraszam sobie nazywanie mnie w ten sposób. Za takie coś moderator powinien natychmiast usunąć post a autora wyrzucić.
ŻEBY NIE BYŁO, że jestem przeciwko tobie czy coś - to w tym wypadku zgadzam się ... myślę, że nie można z kolei nadużywać takich określeń albo ich nadużywać ...
Ja też jestem Polakiem i wcale nie uważam, że większość jest jakaś .....
Myślę, że właśnie to jest tak że ZDECYDOWANA większość Polaków to fajni i normalni ludzie - a takie małe grupki, które robią tzw "siarkę" i krzyczą i zwracają na siebie uwagę, powodują, że czasem niektóre osoby na ten - słabej podstawie, uogólniają, że to niby wszyscy Polacy tacy są. Niesłusznie.
www.youtube.com/mirekk36 ]