Jak obiecałem tak i przesyłam fotki na dowód tego, że firma jest solidna i działa na prawdę profesjonalnie i szybko.
Płytki zamówiłem 25 grudnia 2017 po 21 więc tego dnia nie liczę. Przesyłkę otrzymałem dziś tj. 02.01.2018 o 10 rano.
Tak więc realizacja w 7 dni z dostawą TNT, co zważywszy na okres świąteczny i Nowy Rok uważam za mega ekspres.
W normalnym okresie myślę, że będzie to kwestia 4-5 dni roboczych.
Zachęcam więc wszystkich do wypróbowania, nie ma się czego obawiać. Ja jakoś podchodziłem do tematu jak do jeża i żałuję, że tyle zwlekałem.
Szczegóły na
www.allpcb.com Na dzień dzisiejszy zgodnie z promocją otrzymuje się kupon powitalny 20$.
Ja od kilku lat robiłem sam w domu płytki metodą fotochemiczną (na forum jest dłuuugi wątek o tym, gdzie dzieliłem się swoimi doświadczeniami, przez jakiś czas nawet wykonywałem płytki na zlecenie). Do jakichś szybkich prototypów fotochemia jest super rozwiązaniem, ale przy tak niskich cenach i tak krótkim czasie realizacji to już nawet zakup laminatu światłoczułego, chemii i czas wychodzi drożej. Na pewno kolejne płytki będę już tylko zamawiał, nie tracąc czasu na własne wykonywanie.
Acha zapomniałem dodać, że zamawiałem 10 sztuk a dostałem 12 płytek, więc jakby jeszcze bonus 20%
Na koniec fajny poradnik jak szybko przygotować z programu Eagle pliki Gerbera pod zamówienie:
http://www.allpcb.com/sns/Gerber+File/2017-02-24_1_10_4819_Create+a+Gerber+File+with+Eagle/rpllst.html------------------------ [ Dodano po: 12 minutach ]Stefek23 napisał(a):
MikieMan napisał(a):
Ja właśnie skorzystałem z linka kolegi Buz11 i jako bonus powitalny otrzymałem 5$, które wykorzystałem na zamówienie 10 prototypowych płytek z przesyłką TNT. W sumie wyszło mnie 0 zł
Więc nawet jak przesyłka pół świata zwiedzi i na koniec trafi do mnie to też będę zadowolony
Podzielę się z kolegami wrażeniami z procesu zamówienia.
Jakim cudem? Ja założyłem konto i dostałem tylko "kupon 20$", który mogę wykorzystać przy zamówieniach na więcej niż 20$...
No właśnie zakładałem konto poprzez link z zaproszeniem i taka wtedy była promocja, że dawali 5$ do wykorzystania na zamówienia. Teraz jest nowa promocja i otrzymuje się kupon 20$.