Witam, chciałbym odpalić bibliotekę PetitFS, zrobiłem wszystko tak jak pisało w BlueBooku lecz pojawił mi się dodatkowy error i nie wiem o co chodzi. Problem dotyczy funkcji disk_readp(). Prosiłbym o pomoc.
język c
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
a w konsoli otrzymuje coś takiego
język c
Musisz się zalogować, aby zobaczyć kod źródłowy. Tylko zalogowani użytkownicy mogą widzieć kod.
A i mam jeszcze takie pytanie. Przed modyfikacją plików w PetitFS w pliku main.c były deklaracje funkcji void put_rc (FRESULT rc), void put_drc (BYTE res), void get_line (char *buff, BYTE len) i void put_dump (const BYTE *buff, DWORD ofs, int cnt) i jakiegoś bufora. Nie wiedziałem co z tym zrobić to wziołem to jako komentarz. Czy dobrze zrobiłem?
------------------------ [ Dodano po: 14 minutach ]Dobra, zrobiłem coś takiego że w pliku nagłówkowym diskio.h dałem w komentarz jedną linijkęi to pomogło:
język c
Za to wyświetliło mi się mnustwo errorów do pliku pff.c :
język c
Posiedzę przy tm jeszcze trochę, a jak nie to spróbuje od nowa tą bibliotekę uruchomić. Ktoś może miał podobny problem?