buchbuch napisał(a):
Uważam jednak, że w niektórych przypadkach Mirku angażujesz się w takie "dyskusje" nieco zbyt emocjonalnie
Kolega myli pewne rzeczy - tak mi się wydaje, bo już nie jedna osoba próbuje zarzucać mi, że to jest forum techniczne a nie psychologiczne i że NAJWAŻNIEJSZE jest aby utrzymać poziom techniczny .... (w domyśle - to czy jest na forum kulturalna i przyjemna atmosfera to już mało ważne) ...
Po raz kolejny powiem - kompletnie, ale to KOMPLETNIE nie obchodzą mnie takie opinie - ja wraz z grupą kilku ludzi obecnych moderatorów można powiedzieć założyłem to forum i dla nas ale też dla zdecydowanej większości użytkowników - WAŻNIEJSZE jest to aby było przyjaźnie i ... UWAGA! KULTURALNIE ! ... a nie tam BZDETY o poziomie technicznym - tak tak - nie przesadzam BZDETY .... Jeśli ktoś potrzebuje "wysokiego" poziomu technicznego i samych Śpeców przed duże "eŚ" to wybiera inne forum niż nasze ... i mało mnie obchodzi że ktoś traktuje takie moje wypowiedzi jako emocjonalne ... jakby to było coś złego
.... a ja mam to gdzieś - zawsze taki byłem, jestem i będę i tyle ... Nie mówię tego broń cię Panie Boże do ciebie teraz personalnie - tylko tak bardziej ogólnie - żeby zaraz nie było, że ja ci tu dogryzam ....
Poza tym uważam, że wątek jest o CAŁKOWICIE czymś innym a tu proszę kolejna osoba, która przy tej okazji - niechcący wprowadza nowy temat - jaki to jest Mirek ... zły, emocjonalny itp itd ... Zresztą już na początku wątku jeden kolega na szybko i bez zapoznania się z całą korespondencją - ocenił na podstawie fragmentu mojego maila - że pewnie Mirek miał zły dzień ....
Proszę zatem nie wsadzaj takimi tekstami kija w mrowisko bo zaraz się zacznie i dołączą się kolejni którzy to uważają jaki to ja jestem STALIN i KimDzongIL
buchbuch napisał(a):
co z kolei może przynieść zupełnie przeciwny do założonego skutek.
to twoje prywatne i subiektywne zdanie - nie masz pojęcia co w moim przypadku przynosi skutek a co nie - możesz to oceniać po swoim podejściu ... być może po emocjonalnych swoich wypowiedziach masz zwykle problemy - bo ja nie.
buchbuch napisał(a):
Uczciwe podejście oparte na solidnych fundamentach zbudowanych z ponadmaterialnych wartości
Na to to już sobie pozwolę odpowiedzieć troszkę żartobliwie żeby nie było że zaczepnie - ale takie teksty to już mi się kojarzą z Marksizmem i Leninizmem
Tymczasem wszyscy jesteśmy ludźmi, każdy miewa słabszy i gorszy dzień i jeszcze nie widziałem osoby na forach która wypowiadałaby się tylko merytorycznie - jeśli chodzi o TEGO typu tematy ... emocje się każdemu włączają z automatu - tobie też. Ja nie twierdzę, że złe emocje ... ale emocje
podsumowując - to jest forum dla ludzi z emocjami ale wyrażanymi K U L T U R A L N I E
a nie brednie o super technicznych poziomach forów - bo to bajka
Jeszcze raz mówię - te moje przemyślenia to już takie ogólne a nie żebym się przyczepiał do twoich słówek
Proszę tylko nie wzniecać tu nowego wątku bo skończy się to usunięciem tych postów i tyle
www.youtube.com/mirekk36 ]