kubajed napisał(a):
Po prostu chciałem mieć te kursy dostępne offline, gdyż często mam wolne chwile, kiedy mógłbym je obejrzeć, za to nie mam dostępu do Internetu.
kubajed napisał(a):
kubajed napisał(a):
Odrobinę pokory Panie Mirku.
Kolego, wyjąłeś blisko 6 godzin czasu, moim zdaniem bardzo cennego - bo w gruncie rzeczy bezproduktywnego dla Ciebie także. Wszyscy muszą czytać przynajmniej nagłówek wiadomości i nic się z tego nie uczą, a to jest forum dla wiedzy. Czyli tracą czas na czytanie tekstów "marudy".
Także zajrzałem tutaj, bo sądziłem, że nowinki są jakieś o BB i zakładkach, a tu "żucie szmaty" jest i tyle.
A mogłeś np. wysłać e-maila do autora, lub po prostu zadzwonić zamiast bić pianę na forum.
Przecież każdy średniorozgarnięty człowiek wie jak to załatwić. Zauważ, że to forum jest naprawdę inne - lepsze - niż "nie wolno wymawiać" :-).
Szczególnie, że koledzy Ci podpowiadali jak to załatwić, że nie wspomnę autora.
Gdybyś trochę czasu poświęcił na to forum, to byś szybciej zrozumiał, że tu są fajni ludzie.
Jedni są tu nieomalże zawodowo, inni hobbystycznie. A swoją drogą nie sądzę, że nie mogłbyś tych poradników pociągnąć z netu - szczególnie przez 6 godzin tej aktywności. Mam także BB ten pierwszy wypust i nie przyszło mi do głowy, aby narzekać na różnice płyty względem ostatnio dokupionej zakładki do BB. Nawiasem mówiąc mój BB przypomina teraz książkę "Eliksiry dla zaawansowanych z The Halfblood Prince".
Tutaj wszyscy nawzajem starają się pomóc. Tyle, że niektórzy powinni jednak korzystać z forum, "którego imienia nie wolno wymawiać" - to taki żart.
Mirkowi nie wypada, i podziwiam, że jest cierpliwy. Jeśli byłeś na jakiejkolwiek uczelni to może wiesz, że takich wykładowców jest znikoma ilość - pozostali uczą - niestety rozpychania się łokciami i podobnego zachowania. A tu masz praktycznie za darmo i pretensje jakieś wciąż emanują.
Proponuję: poproś aby ten Wątek zamknąć.