anshar napisał(a):
wszystko jest na stronie ale mam problemy z downloadem , po tylu przenosinach i kłopotach z bazą z która jak widac jeszcze nie dzoszedłem do ładu i pewnie nie dojdę już nigdy , niestety leży cały download
a nie mam kiedy sie tym zająć ,,, i coraz czesciej myślę że teraz jak bedzie jakaś awaria po prostu nie będę juz nic reanimował tylko poleci w niebyt i bedzie święty spokój z tym bajzlem i badziewem.
Wrzucę ci linka jak wróce z Majówki .. choć co ja tam wiem ... są tu dużo lepsi specjaliści z wszech dziedzin projektowania nie tylko aplikacji
ale i rdzeni więc chyba lepiej z nimi gadać , ja tam sobie uzywam hal i cmsis, często jakiegos rtosa np uMicrium , czyli lamerstwo straszne
a nie programowanie ...
Marhef napisał(a):
Sun, nie obrażaj się.
ależ ja sie nie obrażam stwierdzam tylko fakty , jak widzicie od dawna juz nie mal siedzę cicho gdyż nie chce mi sie dokarmiac mlkontentów
robertomic napisał(a):
Duzo bardziej szczegółowe informacje mozna znalesc w sieci na temat cube mx jak i samgeo atolic chociaz za tym ostnim nie przepadam .
oczywiście że tak , nie mniej ja ostatnio robie za wroga publicznego
gdyż zarówno na PC , jak i AVR i pod ARMY wszelkie pisuję pod Visual Studio , bo sie pogniewałem na eclipse
i uzywam własnego środowiska do wiekszych kodów , które kiedyś zajawkowo pokazałem , ale ledwie uniknąłem linczu
wiec nie udostępniam ...
Jak i o wielu rozwiazaniach nie piszę i nie wspominam nie ma dla kogo i nie ma po co
Tak też poniekąd pozostanie .. puki żyw bedę