Jarecki napisał(a):
ta z kolei wywołuje funkcję C a funkcja C wywołuje funkcję main bo powiedzmy jest taka potrzeba aby program zaczął wykonywać się od początku. Jak myślicie program się wysypie czy może kompilator tak skompiluje kod że będzie on działał poprawnie bez ryzyka zapełnienia stosu?
Wiesz najgorszym z możliwych pomysłów i to koszmarnych jest właśnie takie podejście i tłumaczenie że:
Jarecki napisał(a):
a funkcja C wywołuje funkcję main bo powiedzmy jest taka potrzeba
Sorki ale to jest już KOMPLETNIE hmmmm .... no żeby jakoś delikatnie to określić nonsens ...
Uwierz mi, że NIGDY ale to NIGDY tak się nie robi a sposobów aby program się rozpoczął całkowicie od nowa jest MILION. Przy czym nawet takie podejście aby w toku normalnego działania program miał się resetować to też jakieś koszmarne podejście ...
Tyle tytułem próby wybicia tobie z głowy takich pomysłów ....
-------------------------------------------------
Chcesz wiedzieć jak to się robi ? można ci pomóc i dużo podpowiedzieć ale najpierw trzeba byłoby wiedzieć co chcesz zrobić - zrealizować. Więc lepiej napisz o tym a nie pytaj co będzie ze stosem gdy będziesz wywoływał z funkcji C funkcję main() ... bo widać, że sam i to dobrze przeczuwasz że będzie masakra amerykańską piłą tarczową.
www.youtube.com/mirekk36 ]