Witajcie, ostatnio coraz częściej wchodzę na forum, bo nareszcie jest wolny czas żeby pobawić się w elektronika - projektanta, więc jak duża część naszej społeczności wszedłem aby zobaczyć "wypociny" (często pomysłowe) innych kolegów i ich rozwiązań programowych, bo wiadomo bluebook to tylko orientacyjne nakierowanie na cel do którego można dojść wieloma rozwiązaniami (i nie chodzi tutaj o delay'e

)
Podsumowując, aby zobaczyć kod należy się zalogować, robię to no i niestety -> przekierowanie na stronę główną. Stąd moje pytanie. Trudną sprawą byłoby dodanie przekierowania (po zalogowaniu) na wcześniej czytany wątek ? Inaczej po zalogowaniu trzeba dwa razy kliknąć "Wstecz" a następnie "Odśwież", po tych czynnościach kody są widoczne, oczywiście nie jest to jakoś specjalnie trudne czy uciążliwe, ale jak się mówi "jest dobrze ale zawsze może być lepiej"

Możliwe, że napisane jest to dość chaotycznie, więc z góry za to przepraszam, ale niestety teściowa dzisiaj przyjeżdża na obiad i muszę się przygotować, a chciałem podać jeszcze dzisiaj tę propozycję modernizacji forum

Pozdrawiam