florekSi napisał(a):
po prostu może czas nauczyć się angielskiego?
Sugerujesz, że spośród wszystkich tutaj wypowiadających się tylko ty znasz angielski ? i tylko ty zrozumiałeś o czym mowa w tym filmiku ?
florekSi napisał(a):
Ten człowiek bardzo dobrze tłumaczy!
Cieszę się, że dla ciebie bardzo dobrze - ale zrozum innych i nie obrażaj, że nie znają angielskiego - bo nie do wszystkich może trafiać przekaz ...
To podobnie jak twoja pseudo zawoalowana uwaga do mnie:
florekSi napisał(a):
Jasno i bez ględzenia
Zamiast tego napisz wprost - że do ciebie nie trafia to co opowiada Kardaś bo za dużo ględzi a ty byś zrobił to krócej - wtedy będzie uczciwie i bez dziecinady .... A ja się nie obrażę, bo zdaję sobie sprawę, że nie do każdego mój przekaz dociera.
florekSi napisał(a):
To teraz przyznać się z ręką na sercu.. kto naprawdę nie ma płytki stykowej i jak ma zrobić coś co niekoniecznie będzie w przyszłości działało bo jest "proof of concept" jej nie używa ?
Oczywiście ty jako jedyny zrozumiałeś, że ten wątek to protest przeciwko stykówkom .... oooo jej.
Przez co aż ciężko dyskutować z czymś takim:
florekSi napisał(a):
Mi zdarzyło się 2 czy 3 razy zrobić taką "dechę" (nieco mniejszą) jak sprawdzałem jakiś szalony koncept. Przez to nie popełniłem błędu na etapie tworzenia płytki bo wiedziałem że całość działa.
Bo stykówki po to są - ale też wielu się zgodzi, że taki projekt jak na wideo (i o tym była mowa wyżej - tylko czytaj kolego) posłuży na pewno autorowi w celu doskonalenia się.... ba każdemu posłuży kto chce realizować bardziej skomplikowane własne projekty na bramkach. Aczkolwiek ja zawsze wolałem zrobić sobie układ na PCB ... i ew dodać krosy - bo na tylu stykówkach - każdy też wie jak ciężko zapanować. Tzn można zapanować - ale czas jaki trzeba na to poświęcić jest .... szkoda gadać
florekSi napisał(a):
Facet chce się dzielić wiedzą, to bardzo dobrze.
Pewnie, że dobrze ale jako podkład zastosowałbym co najmniej schemat fajnie rozrysowany - blokowy - a nie kupę kabelków jako wyjaśnienie realizacji kodu w asemblerze ... to oczywiście moje prywatne i subiektywne zdanie.
www.youtube.com/mirekk36 ]