Mam do oddania GB w wersji soft tzn. w miękkiej oprawie -
"Język C Pasja programowania mikrokontrolerów 8-bitowych" Mirosław Kardaś.Rzecz jasna mógłbym podarować tę książkę bez żadnych ceregieli osobie która by sama na forum napisała że jej bardziej potrzebuje niż inne osoby, ale w dzisiejszym świecie tak naprawdę nie ma nic za darmo, trzeba się choć odrobinę ruszyć, pochylić, zainteresować, napocić żeby coś uzyskać. Dobrze też wiem jak trudno i sensownie samemu umotywować chęć posiadania czegoś.
Dlatego wpadłem na „genialny” pomysł
, że obdarowana osoba zostanie wyłoniona w drodze konkursu.
Konkurs będzie prosty, łatwy i przyjemny
, taki na rozruszanie szarych komórek po wakacyjnym letargu.
Tyle gadaniny tytułem wstępu…
Zadanie konkursowe będzie polegało na podaniu tytułu poradnika video stworzonego przez Mirka oraz czasu (minuty i sekundy) w tym poradniku od której zaczyna się cytat: „… bo jak już potem się „kałapucikam” jedną noc, drugą, tracę wiele godzin, to w końcu się, słuchajcie, „fejs…” pukam w głowę, eee wracam do kartki papieru, rozrysowuję algorytm…”Regulamin konkursu:
- w konkursie mogą brać udział wszystkie osoby zarejestrowane na forum nie posiadające GB
- wygrywa osoba która jako pierwsza poda prawidłową odpowiedź
- czas zakończenia konkursu – brak, do wyłonienia zwycięzcy
- odpowiedzi zgłaszamy w tym wątku
Żeby na wstępie uciąć wszelkie dywagację, że poradników dużo, że to kilkadziesiąt godzin oglądania,
podaje pierwszą podpowiedź:
link do konkursowego poradnika na pewno znajduje się na
tutaj P.S.
kolejna podpowiedź już w najbliższa sobotę 29.08.2015 pod warunkiem że nie będzie do tej pory zwycięzcy