No oczywiście że program powinien przestać działać ..... rozumiem że mówisz o tym przycisku tuż obok gniazda programowania ISP ????
czy nie masz jakiegoś miernika pod ręką - żeby sprawdzić czy przycisk zwiera piny po bokach gdy przyciskasz ?
a może piny są nieprzylutowane ?
a może brak połączenia przycisku z pinem RESET ???
miernikiem można sprawdzić w 5 sekund.
Pytam, o to bo jeśli to problem sprzętowy to jak najbardziej pomożemy ci - tzn jak najszybciej - ale lepiej sprawdzić to u siebie jeśli masz taką możliwość żeby na darmo nie przesyłać w dwie strony - gdyby miało się okazać że być może popełniasz jakiś inny błąd ? .... chociaż wątpię bo chyba trudno pomylić przycisk RESET z innym.
Napisz mi na maila kiedy kupiłeś zestaw? jaka dokładnie wersja ? Sprawdź jak mówiłem czy od spodu przypadkiem któryś z pinów nie jest nieprzylutowany ? może wtedy jakąś fotkę podeślij itp
dobrze ?
------------------------ [ Dodano po: 1 minucie ]Ale właśnie
nie wziąłem pod uwagę tego o czym napisał SunRiver .... a może tobie się wydaje że po kliknięciu RESET program powinien się z procka wykasować ?
czy chodzi ci o to że jak trzymasz WCIŚNIĘTY klawisz RESET to w tym czasie nadal wszystko działa ???? wyjaśnij to dokładnie.
www.youtube.com/mirekk36 ]