Wszystko sprzedane Witam serdecznie , z racji że przesiadłem się na stm32 to mam na sprzedaż to co widać na poniższym zdjęciu.

Czyściutki, nie porysowany, nie zakurzony, nie poplamiony zestaw ATB 1.04 (zestaw jest w pełni sprawny), wraz z wyświetlaczem 4x20 i podstawką z pleksi.

Zestaw jest wyposażony w podstawki precyzyjne, podstawki do modułu btm 222 , taśmę dla wyświetlacza.

Wraz z zestawem uruchomieni-owym sprzedaje także resztę elementów widocznych poniżej.
BTM 222 (posiada dodatkową diodę transmisji)

2 X RMF 73 (nigdy nieużywana) + 2 X RMF 12 (nigdy nieużywana) + Antenki + ATB PWR (tylko sprawdzona , nieużywana)

ATB USBASP

Pilot RC5

Taśma 2X5 (nigdy nieużywana)

Taśma programator FT232 (nigdy nieużywana)

Zasilacz 12V wyposażony w wtyczkę ( z Atnel sklepu )

Kwarce 25MHz, 18,432MHz, 16MHz, 384MHz, 16MHz, 11,0592MHz, dioda IR

2 X Przedłużacz zasilania ( zestaw ATB 1,4, zasilacz 12V i przedłużacze są wyposażone w gniazdka aby co chwila nie męczyć zestawu śrubokrętem - wiem wiem ma fioła na punkcie utrzymania w idealnym stanie zestawu

ATB 1.04a GOLAS (nigdy nieużywany) 60zł ZAREZERWOWANY

Rezerwacja : >>> OBECNIE WSZYSTKO ZAREZERWOWANE
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Zestaw ATB + Taśma programator FT232 + Kwarce 25MHz, 18,432MHz, 16MHz, 384MHz, 16MHz, 11,0592MHz, dioda IR +
2 X RMF 73 + 2 X RMF 12 + przetwornicą + pilot + USBASP + BTM 222 + Taśma 2X5
+ Zasilacz 12V + 2 X Przedłużacz zasilania >>
matty24 --
350złSPRZEDANE-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Golas
szymon12wSPRZEDANE-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------