Panie - czytałeś ten post?
post127773.html#p127773bo to nie tylko mnie się wydaje że jednak trzeba i kod, i schemat i tak dalej
a że tobie jako początkującemu się wydaje inaczej to ja już na to nic nie poradzę. Dostałeś KILKA wyraźnych podpowiedzi jak uzupełnić pytanie i co ? I napisałeś jaki procesor ? .... i co dalej mamy ciągnąć cię za język ? i wyjaśniać że jednak potrzeba schematu, kodu programu itp żeby coś pomóc ?
Czy ty może myślisz, że jak coś kupujesz w sklepie atnel to to pozwala ci na robienie sobie żartów i kalamburów na forum ? ZDECYDOWANIE NIE!
Albo dostosujesz się do tego jak działamy na forum albo - nie musisz przecież z niego korzystać. Spróbuj takie pytanie zadać na innym forum i zobaczysz co się stanie. Jak cię poproszą o kod programu to co ? na nich też się obrazisz i pójdziesz na inne forum ? NA kolejnym znowu cię poproszą o kod i znowu się obrazisz ? i tak ile jeszcze razy ZANIM w końcu zrozumiesz, że już na forum atnel warto było nauczyć się zadawać pytań zgodnie ze wsazówkami ?
Maciek 222 napisał(a):
Zadałem pytanie - gdzie nie trzeba kodu, schematu i cuda wianków -
Reasumując - piszesz bzdury.
Maciek 222 napisał(a):
Czy w czasie włączenia któregoś Timera (podprogram w przerwaniu używa pamięci RAM i wrzuca swoje dane tam gdzie mu pasuje?
To jest TWÓJ NAJWIĘKSZY problem - że tobie się wydaje, że COŚ robi się samo za twoimi plecami .... ktoś wrzuca dane gdzie mu pasuje ? .... BZDURA więc gdybyś pokazał kod - to pewnie od razu koledzy znający Bascoma pokazaliby ci gdzie robisz BABOLE ! bo nic SAMO się nie robi - to TY jak chcesz być programistą robisz babole
Maciek 222 napisał(a):
A poza tym raczej powinien być Pan wyrozumiały dla osób które dopiero uczą się i kupują u Pana
Dla początkujących jestem wyrozumiały ... ale to że ktoś kupuje nie zwalnia z tego żeby robić sobie na forum zabawy tego typu!
Maciek 222 napisał(a):
a tak Pan krytykuje ludzi na Elektrodzie - ciekawe
Chłopie - zapraszam cię na forum
http://www.elektroda.pl .... biegnij tam jak najszybciej - polecam ci szczerze, uwierz mi - będziesz tam miał o niebo lepiej (Sory ale inaczej nie da się zaspokoić twojej ciekawości niż taką odpowiedzią)
www.youtube.com/mirekk36 ]