Zaznaczę, że korzystam z trybu incognito w chrome. Często gdy wyszukuję czegoś z pomocą googla(już pomijając wchodzenie na forum przez wyszukiwarkę, ale nawet po wejściu bezpośrednio na stronę), wyskakują mi wyniki z linkami do forum atnel. Wszystko super, ale po wejściu i zaczęciu czytania danego tematu, w pewnym momencie pojawia się kod, który jest niewidoczny dla niezalogowanych użytkowników(to oczywiście w zupełności zrozumiałe)... i tu zaczyna się mały problem
bo po zalogowaniu się użytkownik zostaje przekierowany na stronę główną i jest zmuszony szukać poprzedniego tematu tak jakby od nowa("wstecz" lub raz jeszcze google). Nie jest to jakieś mega problematyczne, ale od dłuższego czasu zmagam się z tym, bo tak jak wspomniałem wyżej korzystam z incognito i nigdy nie mam zapisanych hasłem czy opcji automatycznego logowania. Jeszcze niech się zdarzy, że zamknę przeglądarkę lub uruchomię ponownie pc, to procedura trwa od nowa. Na innych forach coś takiego działa w sposób bardziej dogodny i po zalogowaniu użytkownik jest przekierowany na temat, który ostatnio czytał.
Nie wiem czy kogoś również to delikatnie wkurza i irytuje, ale poprawienie tego przekierowania przynajmniej mi poprawiłoby komfort korzystania z forum
Tak, tak, wiem, wiem, mogę nie korzystać z incognito, mogę zapisać hasło i nie marudzić... dlatego wysyłam zapytanie czy taka zmiana jest możliwa.
Z serdecznymi pozdrowieniami
------------------------ [ Dodano po: 4 minutach ]dobra, widzę, że temat był poruszany niżej. Przepraszam za dublowanie !