giciors napisał(a):
.Mirku pozazdroszczę Ci nerwów bo mnie od razu ciśnienie wali w żyły
Przysięgam - że jak zobaczyłem te maile które pisze ten człowiek - to wręcz zrobiło mi się go szkoda .... bo z jednej strony jest DOKŁADNIE jak pisze kolega wyżej:
Nefarious19 napisał(a):
Jakby ten zapał włożył w naukę programowania to by już dawno w google pracował.
A z drugiej strony ... no szkoda mi się zrobiło i współczuję temu człowiekowi. Ja myślę, że tu ujawnia się na prawdę jakaś choroba dwubiegunowa (ChAD)
http://psychologia.wieszjak.polki.pl/de ... ApjZ8P8HAQBywają momenty, że człowiek ten pisze np do mnie maila na PW pod jakimś innym kolejnym nickiem (a widzę że pochodzi spod tego samego adresu IP co jego poprzednie wcielenia na tym forum) .... (ostatnio podawał się za kobietę zresztą - pisząc do mnie) ... z prośbą o wyjaśnienie czegoś tam ... więc na spokojnie mu opowiedziałem, podpowiedziałem a on mi podziękował, napisał jeszcze jednego maila, jeszcze raz mu odpowiedziałem ... A później na forum z tego samego - już zresztą zbanowanego nicku "becia2015" napisać oszczerstwa na forum. Po prostu pewnie w drugiej fazie choroby zapomniał o tym że pisał do mnie z tego nicku w sposób akurat przyjazny i dziękował mi za pomoc.
To przykre - ale myślę że trzeba mieć także i to na uwadze - że czasem osoby zachowują się tak pewnie wbrew własnej woli i świadomości
Zresztą widać - że to co pisze w tych mailach do użytkowników forum - jest hmmm jakby to powiedzieć, żeby go nie urazić, dość specyficzne, zakręcone poniekąd ... co jakiś czas przewija się tam motyw samochodu fiat jak pewnie zauważyliście w tych mailach. A człowiek ten nie ma kilkunastu lat ... jest w sile wieku ok 40-50 lat więc to tym bardziej smutna przypadłość.
Pozdrawiam tego kolegę - chociaż też rozumiem was szanowni użytkownicy - że pewnie te maile na PW też przeszkadzają - bo stworzył się taki "ala spam" w skrzynkach wiadomości PW.
Można tylko liczyć, że mu to przejdzie. A jak widać - maile pojawiają się okresowo ... czyli wtedy gdy jest pewnie akurat gorzej z tą przypadłością.
Tak to sobie tłumaczę ... chociaż nie wiem czy do końca mam rację. Ciężko jednak założyć - że osoba w pełni sił w tym także umysłowych mogłaby posuwać się do aż takiej ciężkiej pracy i pisania bądź co bądź aż tylu maili wyszukując swoje ofiary w wątkach na forum.
www.youtube.com/mirekk36 ]