Grzegorz... napisał(a):
Masz rację po czasie działa.
Jednak jak człowiek jest w "ferworze programowania" to oczywiście każda uS się dla niego liczy .
Nie no a tak serio to nie jest to uciążliwe jak się już o tym wie.
Łooo NIE! ... no dla mnie jak już to zobaczyłem "przez" ciebie

to od razu zaczęło mnie razić i być uciążliwe a nawet obrzydliwe .... Tak nie mogło być na dłuższą metę .... Miałem się kłaść - spać ale jak widzisz - no nie zdzierżyłem

... do tej pory szukałem rozwiązania
W efekcie końcowym powstało (huuuurrraa!) ... może troszkę nie do końca eleganckie ponieważ - po takiej "akcji" CANCEL zostaje nadal w pamięci ten proces "avrdude_mk.exe" ale ...
... ale nie trzeba go ubijać

ponieważ teraz jak aplikacja na nowo się odpali to sama go UBIJE jak gniota

i dalej już wszystko pójdzie normalnie bez zaciachu a po prawidłowym zakończeniu już zagubiony proces nie zostanie w pamięci

eeeeeh .... a wiecie co było hmm jest powodem ? ... długo mi zajęło zanim wykryłem - WIECIE co robi klawisz CANCEL w Eclipse ? no ok - musi przerwać proces programowania odpalonego AVRDUDE - ale myślicie że robi to w elegancki sposób ? nie nie

... Eclipse UBIJA w tym momencie biegnący avrdude jak psa

... No a tutaj ponieważ mój program się Podkłada za AVRDUDE to on dostaje bezczelnie w ŁEB ... a że przy okazji odpalił wcześniej prawdziwego avrdude jako całkiem odrębny proces to dlatego on wtedy sobie żyje i pomimo że leży to trzyma "w zębach" ten plik który widać w komunikacie a - to powodowało tą kichę
ale już będzie NAPRAWIONE
tylko proszę poczekajcie jeszcze kilka dni na kolejną aktualizację już MkAvrCalculatora bo tam też się pojawi nowa choć mała ale niespodzianka

uuuuuf no to lezę spać teraz spokojnie - dybranoc (co do PF - to już nie dzisiaj)

www.youtube.com/mirekk36 ]