------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
POPROSZĘ O ADRESY - JAK JUŻ PISAŁEM TO NA NICK RACZEJ NIE WYŚLĘ.Przepraszam za krzyk, ale będę pakował i ciężko się zastanawiać w jaki "kosmos" mam posłać.
EDIT
UWAGA, UWAGA dostaję dużo pytań co jest a czego może już nie ma (dodam, że proszę nie pytać tylko pisać co wysłać jak już nie będzie to zobaczysz niżej).
Proszę również o podawanie adresów - na nicka raczej nie wyślę .
Wysyłka w przyszłym tygodniu więc możecie się zastanowić czy czegoś nie "dobrać"
Ogłaszam stan zgłoszeń na 15.11.2014/12:46Kolega: Książka(i)
rezasurmar: Matematyka - zadania oraz Układy scalone serii UCY74LS i UCY74S
WoodPaker: Elementy półprzewodnikowe oraz Borland C++
Wilu88: Perl5 leksykon kieszonkowy
KoWaL: Hakerzy aplikacje webowe oraz Hakerzy w Linuksie
czowiekwidmo: DOS nie tylko dla orłów
eMCe2: Debian Linux Księga eksperta oraz TCP/IP Administracja sieci
filipo96: PHP3
phill2k: Hardware Hacking oraz Wirelss Hacking
zabaweb: DNS i BIND, Przetwarzanie sygnałów przy użyciu procesorów sygnałowych, Unix programowanie systemowe, Jay Orear, Fizyka T1, T2, HackWars T1
lukas_: Akademia Sieci Cisco - Pierwszy rok nauki, Routery Cisco w praktyce, Narzędzia administrowania siecią, 100 Sposobów na sieci bezprzewodowe
Dudek1111: 802.11. Bezpieczeństwo
doman89: MS-DOS 5.0, MS-DOS 6/6.2
Niektórzy koledzy dostaną też dodatkowe pytania odnośnie pokrewnych książeczek
.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oddałbym trochę książek z zakresu informatyki i elektroniki, ale tu zaznaczam, że raczej z czasów około 5-15 lat wstecz.
Nie wiem czy będzie zainteresowanie.
Jeśli będzie zainteresowanie "w sensie ogólnym" to "się pozbieram" i podam tytuły i inne szczegóły.
Dodam, że to nie jakieś śmieci, ale książki od C, C++, PHP itp. po "hackowanie" zarówno sprzętowe jak i software-owe.
Niestety tym razem pokrycie kosztów przesyłki uznaję, że leży po stronie odbiorcy, nie mogę sobie pozwolić na wydatki "bez przyczyny"
- za bardzo mnie zaskoczyło zainteresowanie ostatnią akcją z postu
topic8831.html.
Nadmienię, że wysyłka książki InPostem to około 5-6 zł.
----- EDIT------
Obrazki będę umieszczał tu na początku wątku aby wszyscy mogli zobaczyć co mam, ale już mam problem (boję się) z umieszczeniem drugiego zdjęcia, a to nie ostanie ze względu na aż taki odzew, bo znów "se" narobiłem problemu za darmo, ale mleko się rozlało
.
Sorki, ale to tylko znów mój sarkazm, ale tylko wrzuciłem kilka propozycji, a głód wiedzy wśród forumowiczów mnie przerasta.
Chyba powinienem dodać, że czas reakcji w sensie "zamówienie" - wysyłka będzie spory i zależny od mojego wolnego czasu.
Poza tym przytoczę moje wcześniejsze słowa:
Grzegorz... napisał(a):
OK.
Jako, że przeraziła mnie ilość tego co mogę oddać będę zamieszczał zdjęcia zamiast opisów.
Oto pierwsza partia i obiecuję, że będzie więcej.
Jak czegoś nie widzicie na zdjęciu to "krzyczcie" na PW licząc od lewej, którą mam opisać, ale raczej sfotografuję pierwsze strony.
Patrząc na taką ilość doszedłem do wniosku (przepraszam za zmianę zdania), że do każdych kosztów przesyłki, które podam indywidualnie doliczcie min 5 zł (każdy oceni książkę i swoje możliwości) za poświęcony czas (coś jak w kościele "co łaska, ale nie mniej niż"
).
BOJE SIĘ BOJĘ
, ALE DRUGIE ZDJĘCIE POSZŁO, A KSIĄŻEK DO ODDANIA MAM NA Z KOLEJNE DWA ZDJĘCIA.
UWAGA, UWAGA (WARNING, ACHTUNG).Ze względu na spore zainteresowanie oraz problem z czasem ogłoszenia akcji (jak ktoś czytał wątek w całości to wie o co biega) ogłaszam wszem i wobec, że czekam na zgłoszenia do niedzieli, a w poniedziałek będę pakował jednak wysyłka w środę ze względu na święto. Tu na prawdę dodam, że liczę na jakiś grosik (jak już pisałem 5 zł w górę od sztuki czyli "co łaska", bo sporo czasu poświęcam na tą akcję).
--
Pozdrawiam.
Grzegorz...
DRUGA TURA I TO NIE OSTATNIA:
Kolejna partia, ale też nie ostatnia (po prawej coś dla miłośników starych komputerów - to nie jest "tylko" książka, ale w środku są dyskietki 5,25" z DOS-em oraz ich kopia na 3,5" - tylko nie donosić mi tu do MS, bo i tak już tego staruszka nie supportują
) :
Na tą chwilę ostatnia porcja (w MS resource kit brakuje jednej z książek i nawet nie pamiętam jakiej, bo mi ją kolega "zawinął"):