Kanał - ATNEL tech-forum
Wszystkie działy
Najnowsze wątki



Teraz jest 21 lis 2018, o 10:39


Strefa czasowa: UTC + 1





Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 15 wrz 2018, o 12:34 
Offline
Użytkownik

Dołączył(a): 19 lip 2016
Posty: 36
Pomógł: 0

Witam, w programie mkAVR Calculator nie podświetla się pole " własny wybór"
Używam programatora avrispmkii czy ktoś z forumowiczów może wie w czym problem?

Obrazek



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 15 wrz 2018, o 12:48 
Offline
Użytkownik

Dołączył(a): 25 lip 2013
Posty: 1623
Pomógł: 78

A jaka wersja programu? Wklej całość ramki programu, bo poza tym nie wiadomo czy używasz pełnej wersji czy free.



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 15 wrz 2018, o 12:50 
Online
Użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 04 cze 2014
Posty: 752
Lokalizacja: pod Warszawą
Pomógł: 55

Jak najedziesz na kółko "własny wybór" to powinno się odhaczyć na zielono
Obrazek

_________________
Pomóżcie mi stanąć na nogi



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 15 wrz 2018, o 12:52 
Offline
Użytkownik

Dołączył(a): 19 lip 2016
Posty: 36
Pomógł: 0

Najnowsza wersja 82 pełna.

Nie podświetla się po najechaniu na kółko.
Wcześniej to normalnie działało.



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 15 wrz 2018, o 13:31 
Offline
Użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 paź 2014
Posty: 762
Lokalizacja: Trójmiasto
Pomógł: 138

Wejdź w zakładkę ustawienia i w sekcji "Szybki wybór własnego programatora" wybierz najpierw programator jaki chcesz mieć jako własny wybór, wtedy opcja stanie się dostępna.

Lu_let napisał(a):
Wcześniej to normalnie działało.
Taka sytuacja ma miejsce gdy w rejestrze systemowym brakuje wpisu odnośnie własnego wyboru programatora, więc albo jakimś cudem wpis ten został usunięty (nie wiem może przez jakiegoś cleanera) albo wcześniej działało ale na innym systemie/profilu użytkownika.


Autor postu otrzymał pochwałę


Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 15 wrz 2018, o 13:47 
Offline
Użytkownik

Dołączył(a): 19 lip 2016
Posty: 36
Pomógł: 0

O to chodzi, dziś działam na innym komputerze.

Pozdrawiam



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 12 paź 2018, o 09:51 
Offline
Użytkownik

Dołączył(a): 31 lip 2016
Posty: 85
Pomógł: 4

Ja mam wersję 1.1.0 build 82 (pełna wersja) i nie ma takiej sekcji "Szybki wybór własnego programatora"



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 12 paź 2018, o 18:27 
Offline
Użytkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 paź 2014
Posty: 762
Lokalizacja: Trójmiasto
Pomógł: 138

ObrazekObrazek



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 13 paź 2018, o 06:52 
Offline
Użytkownik

Dołączył(a): 31 lip 2016
Posty: 85
Pomógł: 4

Teraz jest okej, źle szukałem tej sekcji.



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Sitemap
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group phpBB3.PL
phpBB SEO