Kanał - ATNEL tech-forum
Wszystkie działy
Najnowsze wątki



Teraz jest 17 gru 2018, o 15:17


Strefa czasowa: UTC + 1





Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6 sie 2018, o 18:11 
Offline
Nowy

Dołączył(a): 21 paź 2015
Posty: 16
Pomógł: 0

witam,
chyba jestem przygłupi
ściągnąłem, uruchomiłem program jak w temacie
czyta i zapisuje(chyba config) po wstępnej konfiguracji programu na smartfonie do i z modułu Atnel-wifi ale .....
jak otrzymać jakąkolwiek zakładkę programu (jak na PC) ?
w lekcji 8a Mirek pokazuje tylko już połączony program ze smartfona z modułem > ale jak do tego dojść ?
jakiś link do lekcji ??
pozdrawiam



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 7 sie 2018, o 05:17 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 03 paź 2011
Posty: 23770
Lokalizacja: Szczecin
Pomógł: 897

Program na Androida jest tylko namiastką tego programu na PC. Można na szybko konfigurować tylko najbardziej potrzebne i najczęściej zmieniane funkcje modułu. Nie ma żadnych zakładek jak w programie na PC i dokładnie to pokazywałem w poradniku. Pełne możliwości i to przecież też za free daje program na PC , ATB WiFi Config, w czym problem go pobrać i odpalić?

_________________
zapraszam na blog: http://www.mirekk36.blogspot.com (mój nick Skype: mirekk36 ) [ obejrzyj Kurs EAGLE ] [ mój kanał YT TV www.youtube.com/mirekk36 ]



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
PostNapisane: 10 sie 2018, o 10:17 
Offline
Nowy

Dołączył(a): 21 paź 2015
Posty: 16
Pomógł: 0

mirekk36 napisał(a):
Program na Androida jest tylko namiastką tego programu na PC. Można na szybko konfigurować tylko najbardziej potrzebne i najczęściej zmieniane funkcje modułu. Nie ma żadnych zakładek jak w programie na PC i dokładnie to pokazywałem w poradniku. Pełne możliwości i to przecież też za free daje program na PC , ATB WiFi Config, w czym problem go pobrać i odpalić?


może niezbyt ściśle napisałem o zakładce w smartfonie
w lekcji 8a czy 9 pokazywałeś jak sterować PWM w module przez smartfona i właśnie nie wiem jak "wyświetlić" tą zakładkę
pozdrawiam



Góra
 Zobacz profil  
cytowanie selektywne  Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Sitemap
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group phpBB3.PL
phpBB SEO