Witam, rozpocząłem pisać w wolnym czasie aplikację typu niezbędnik Simatic Step7 STL dla systemu Android. Jest to póki co jedyna taka aplikacja tym bardziej w języku polskim. Szukam osób chących przyłączyć się do kontynuowania tej pracy, mam tutaj na myśli opracowywanie nowych opisów takich jak obecnie znajdują się w aplikacji, zgłaszanie błędów i literówek, osoby wspomagające o ile wyrażą zgodę zostaną wymienione w informacji znajdującej się w aplikacji. Tematyka opisów jest dowolna, przykłady, zastosowania, im więcej ich będzie tym większą skarbnicą wiedzy będzie aplikacja, np praca karty wejść analogowych, pomiar napięć za jej pomocą lub pomiar teperatury z PT100. Ja obecnie robię opis sposobów adresowania. Jeśli ktoś chce się przyłączyć, ma nowy pomysł itd to proszę śmiało zamieszczać posty w tym temacie. Do załącznika wrzucam spakowaną instalkę aplikacji, zachęcam do zobaczenia i zapoznania się.
Załączniki: |
Aby zobaczyć załączniki musisz się zalogować. Tylko zalogowani użytkownicy mogą oglądać i pobierać załączniki.
|
|